ΘΕΣ EXTRA -10% ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ; ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €39,9

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ 1 – 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Έχετε δικαίωμα αλλαγής με κάποιο άλλο είδος ή αντικατάσταση προϊόντος, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

Οι επιστροφές για αλλαγές προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη φορά, με την courier που έχετε παραλάβει το δέμα, και γίνονται με χρέωση παραλήπτη.

 *Επιστροφές από άλλους μεταφορείς δεν θα γίνονται δεκτές, εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολής.

Θα πρέπει μέσα στο δέμα να υπάρχει συμπληρωμένο το έντυπο επιστροφής καθώς και η απόδειξη λιανικής πώλησης με την οποία το παραλάβατε.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάτω εσώρουχα. Στα μαγιό με αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία και στα σλιπάκια, η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή.

Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται πάντα με τις εκάστοτε ισχύουσες τιμές.

O πελάτης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο υπαναχώρησης εδώ

Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης υπαναχώρησης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον πελάτη για την αγορά, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται αποκλειστικά με τα έξοδα επιστροφής.

Για τη διαδικασία της αλλαγής, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε την Courier που σας παρέδωσε το δέμα και να το παραδώσετε με το έντυπο επιστροφών συμπληρωμένο καθώς και την απόδειξη λιανικής πώλησης (τη βρίσκετε πάντα μαζί με το έντυπο επιστροφών) και να σταλεί με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στην παρακάτω διεύθυνση:

BASEDON .GR

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ – ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

ΤΚ 57001

ΤΘ 60106 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ: 23920 71071

EMAIL: info@basedon.gr

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής.