ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ 1 – 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Το BasedOn είναι ένα multi-brand e-shop, που δημιουργήθηκε για να δώσει νέα διάσταση στο online shopping της ανδρικής και της γυναικείας ένδυσης προσφέροντας ατελείωτες επιλογές για κάθε περίσταση και επιθυμία. Με απόλυτο σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό, και μένοντας πάντοτε πιστοί στις βασικές μας αρχές, εμπλουτίζουμε συνέχεια την προϊοντική μας γκάμα με μοναδικά προϊόντα, διατηρώντας αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα και το στυλ.

Μέσα από το σύγχρονο e-shop του BasedOn, θα βρείτε μία πλήρη γκάμα ενδυμάτων καθώς και αξεσουάρ μόδας, για όσους επιζητούν τον πιο βασικό συνδυασμό στο ντύσιμο τους: Άνεση & Στυλ. Ρούχα και αξεσουάρ με design που αντέχει στο χρόνο και τη συχνή χρήση.

Πάντοτε συντονισμένοι με τον παλμό των καταναλωτών, απαντάμε στις ανάγκες τους, προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και άνετο shopping. Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η άριστη και φιλική εξυπηρέτηση, η μεγάλη ποικιλία και οι προσιτές τιμές.

Οι αγορές σας γίνονται υπόθεση μερικών κλικ από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας, κάθε στιγμή, σε κάθε σημείο της χώρας.